Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
Arginina – Cel mai bun prieten al inimii

Arginina – Cel mai bun prieten al inimii


 Rata de crestere a obezitatii in America de Nord nu a facut altceva decat sa creasca numarul de boli de inima raportate.

 Alimentatia proasta si stilul de viata inactiv sunt in centrul acestei probleme de sanatate, ceea ce duce la tensiuni arteriale neregulate, circulatia sanguina proasta si la functionarea nesatisfacatoare a inimii.


Cu toate ca sunt asigurat ca cei mai multi dintre cititori sunt departe de orice cazuri de traume cardiace, consider ca este necesar sa va prezit si sa discut despre un aminoacid care nu doar imbunatateste capacitatea cardiovasculara dar deasemenea ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare slabe pentru o compozitie corporala superioara.
In primul rand, in cazul in care termenul de aminoacid este strain pentru tine, lasa-ma sa profit de aceasta ocazie pentru a defini si explica. Proteinele care definesc corpul nu sunt derivate direct din dieta ta. Proteinele dietetice sunt defalcate in aminoacizi pe care organismul le foloseste pentru a construi proteine specifice de care are nevoie. Cu alte cuvinte, aminoacizii, mai degraba decat proteinele, sunt substante nutritive esentiale care ajuta la construirea si repararea musculara.
 In aldoilea rand, corpul uman - care functioneaza ca o masina bine unsa – poate produce  singur 11 aminoacizi. Ceilalti 9 aminoacizi esentiali trebuie sa fie absorbiti din surse alimentare, cunoscuti mai bine sub numele de proteine complete (alimente care contin toti cei 9 aminoacizi esentiali). Proteinele complete exista in:

  • Albusul de ou
  • Carne de vita
  • Pui
  • Ton si alti pesti
  • Lapte
  • Soia – soia fiind singura sursa vegetala a unei proteine complete.
 
In continuare, o inima sanatoasa este responsabila pentru pomparea sangelui printr-o retea de vase de sange din organism pentru a furniza oxigen si substante nutritive celulelor. Acest flux de sange ajuta deasemenea si la evacuarea deseurilor metabolice. Oxidul de azot produs in organism in mod natural, este cel care tine de fapt vasele sanguine dilatate astfel incat sangele sa poata circula mai usor. In spatele oxidului de azot este producatorul acestuia, superman-ul aminoacizilor: Arginina. 

 Arginina, considerata un aminoacid neesential datorita capacitatii organismului de a-l produce in mod natural, este usor epuizata prin antrenamentele riguroase, iar suplimentarea ei in unele cazuri este esentiala. Prin urmare, arginina devine un aminoacid conditionat esential.

Iata de ce:

 Beneficiile de suplimentare a argininei in dieta dumneavoastra de antrenament sunt nelimitate. In plus fata de abilitatile sale de stimulare a pomparii, arginina poate fi deasemenea utilizata ca instrument pentru pierderea in greutate, deoarece stimuleaza pancreasul sa elibereze insulina si ajuta la eliberarea hormonilor de crestere ceea ce duce la cresterea masei musculare si reducerea tesutului adipos din organism. Arginina este componenta a colagenului si prin urmare ajuta la construirea de noi oase si tendoane in timp ce actioneaza ca un captator de radicali liberi. Ambele actiuni ajuta la accelerarea recuperarii dupa antrenamente.

Cu toate acestea beneficiile sale nu se termina la constructia musculara si recuperare. Arginina este deasemena utilizata de creier pentru a codifica memoria pe termen lung si de a spori fluxul de sange spre zonele creierulu deoarece acestea devin mai active si necesita multa energie.

AMIX a facut Arginina o suplimentare simpla. Cu o singura doza (2-4 capsule) luate dimineata pe stomacul gol, cu 30-60 minute inainte de antrenament sau inainte de culcare, puteti sa simtiti aproape instantaneu efectele oxidului de azot de pompare complementara a sangelui. .
Produse recomandate de BODYTIME
70
.
20
RON
128
.
26
RON
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Produse mentionate
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2022 bodytimero.com