Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
Trecerea de la vară la toamnă

Trecerea de la vară la toamnă

Toată lumea ştie că în această perioadă zilele sunt mai scurte iar temperaturile mai scăzute. Această trecere de la un anotimp la altul vă poate strica motivaţia de a merge la sală. Din fericire pentru dumneavoastră, BodyTime este aici pentru a vă scoate din letargie!

Este foarte important să respectaţi regimul alimentar pe care vi l-aţi impus şi să nu cădeţi în tentaţia de a vă tolăni în patul cald ori de a savura mâncare gustoasă în exces. Cu adevărat nocivă este rutina de a sta în faţa televizorului cu ceva de ronţăit în mână. Aceste obiceiuri specifice pe timpul iernii sunt acceptabile în doze mici cu condiţia ca dumneavoastră să mergeţi regulat la sală ori să faceţi exerciţii acasă.
Suntem conştienţi că aceste obiective sunt greu de atins, astfel încât am decis să vă oferim câteva sfaturi care să vă ajute combateţi leneveala şi să vă simţiţi bine.

 

Echipament nou

Este de domeniul evidenţei că de îndată ce zilele au devenit mai scurte, iar temperaturile de afară mai scăzute, hainele de antrenament trebuie schimbate. Din moment ce beneficiaţi de mai puţine ore de lumină solară este foarte posibil că vă efectuaţi exerciţiile pe timpul serii. Din acest motiv este bine să aveți ceva care să vă protejeze și încălzească mușchii. . În același timp, este bine să vă asiguraţi că sunteți vizibil când o maşină trece pe lângă dumneavoatră pe timpul nopţii. În acest sens vă recomandăm să folosiţi un ceas sau o brăţară reflectorizante, uşor de găsit pe piaţă.

 

Sistemul Imunitar

Toamna şi iarna sunt anotimpuri propice pentru gripe şi răceli.

Mai multe informatii
Puterea sistemului imunitar scade, viruşii apar unul după altul, iar dumneavoastră vă simţiţi slab şi deprimat. Ce puteţi face? Primul pas este să vă întăriţi sistemul imunitar. Hrăniţi-vă sănătos, evitaţi mâncărurile procesate sau fast-foodurile. Puteţi încerca suplimentarea nutriţiei dumneavoastră cu un complex de multivitamine prin care să vă ajutați organismul să își ia doză necesară zilnică de vitamine și minerale. Câteva produse bune în acest sens sunt: AMIX Daily One 60 Tabs., SCITEC Mega Daily One 150 Caps., HAYA LABS Basic Adult Multivitamin 100 Tabs. și BIOTECH USA One A Day 100 Tabs.

 

Antrenați-vă împreună cu prietenii

 

Mulți oameni preferă să facă exerciții fizice singuri iar acest lucru nu este neapărat ceva rău. Este aproape intim sentimentul pe care îl poţi avea când rămâi singur, numai tu şi sala de fortă. În schimb, în momentele grele, când energia dumneavoatră este mai puţină şi motivaţia de a merge la sală vă scade cu fiecare picătură de ploaie, este o idee bună să faceţi câteva sesiuni de antrenament cu prietenii sau colegii. Exerciţiile făcute la comun inclonează ideea de competiţie şi vă cresc motivaţia indiferent de vremea de afară. Aşadar, chemaţi un prieten şi mergeţi la sală!

Pentru mai multe sfaturi și idei bune, urmăriți media sau pagina noastră pe Facebook.

 

Echipa BodyTime

.
Produse recomandate de BODYTIME
42
.
19
RON
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Produse mentionate
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2024 bodytimero.com