Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
Top Brand-uri la BODYTIMERO

Top Brand-uri la BODYTIMERO

Am reunit cele mai bune mărci de suplimente naționale și importate în acest articol, după revizuirea diverselor sondaje pe site, comentariile cititorilor și forumurile specializate. Vezi acum ce sunt!

În prezent există o mare varietate de mărci de suplimente nutritive disponibile, interne și importate. Cu o varietate atât de largă, alegerea celor mai bune mărci și a produselor respective poate genera îndoieli.
 
 
Este posibil să alegeți suplimentul în funcție de modul în care acesta funcționează în organism, sau pur și simplu prin preferință într-o anumită formulă, ca și în capsule. În continuare sunt principalele 2 mărci de suplimente și produsele lor la noi pe site.

1.Biotech USA

 Alegerea Biotech USA în construcția și funcționarea industriei în sine a determinat determinarea mărcii la cel mai înalt nivel în raport cu competitivitatea. Iata Top 3 cele mai cautate produse pe piata: 

Biotech usa ISO WHEY ZEROPrin elaborarea prin cel mai înalt grad de puritate, acest produs este bogat în proteine ​​izolate și un conținut ridicat de aminoacizi. Porție care conține 25 g de proteine.

BIOTECH USA BCAA Flash ZeroBCAA Flash Zero este o sursă de aminoacizi esențiali, importanți pentru producerea de proteine ​​musculare. Porție cu 360 mg de L-leucină și 250 mg de L-izoleucină și L-valină.

BIOTECH USA One A Day 100 Tabs.

O combinatie extraordinara de vitamine si minerale, complexa si totodata uimitoare, contine un spectru larg al tuturor vitaminelor si mineralelor esentiale precum si alte substante nutritive importante pentru orice sportiv care doreste sa beneficieze de performante bune pentru o perioada indelungata. In zilele noastre este destul de dificil sa atingem un nivel nutritional suficient si diversificat. In consecinta, One-A-Day este indicat pentru oricine, indiferent de varsta, sex sau activitate sportiva!2. SCITEC


 
SCITEC este unul dintre cei mai importanti producatori de suplimente alimentare din lume. De-a lungul anilor, Scitec sa îmbunătățit pentru a reprezenta un partener excelent al antrenamentului, unul dintre sportivii profesioniști sau sportivi amatori.
 
Scitec prin suplimente nutriționale de înaltă calitate are produsul potrivit pentru a vă ajuta să obțineți un corp mai sănătos și mai puternic.

SCITEC 100% Whey Protein Professional

SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent. Whey protein este considerata cea mai buna proteina, cu are cea mai ridicata valoare biologica.

Whey Protein Professional 100% are un profil de aminoacizi imbunatatit si o concentratie mai ridicata cu 25% de BCAA (leucine, isoleucine, valine) decat orice alta sursa de proteine.SCITEC Creatine 100% Pure

Scitec Nutrition foloseste doar surse de creatine dovedite, fara substante contaminatoare, CREAPURE si Ultrapure. Doar astea sunt sigure si eficiente, cauta logo-ul, pe ambalaj.Echipa BODYTIMERO
.
Produse recomandate de BODYTIME
379
.
00
RON
84
.
14
RON
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2024 bodytimero.com