Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
Supergirl - un corp tonifiat si pentru tine

Supergirl - un corp tonifiat si pentru tine

Pentru stomacul  plat și spatele sănătos este foarte important să lucrați pentru anduranța și forța îmbunătățite.

Este o diferență mare între câteva kilograme topite pentru a arata superb în costumul de baie și realizarea unei fizic tonifiat ca la Supergirl. Pentru a sculpta corpul viselor dvs, puteți încerca aceste 5 sfaturi simple:

Folosiți greutăți

Încorporați fandări și genuflexiuni, utilizând gantere în rutina dvs. de antrenament - așa o să va întăriți puterea, fără să puneți presiune pe zonele neglijate anterior.

Încercați Pilates

„Este extraordinar, deoarece multe dintre exercițiile se concentreze pe îmbunătățirea stabilității și rezistenței ", spune instructorul de yoga Sarah McCourt. Pilates oferă o combinație echilibrată între exerciții pentru tonifiere și menținere și flexibilitate îmbunătățită. Ritmul încet și atmosferă plăcută elimină stresul.

Mergeți la clase comune pentru exerciții fizice

Verificați clase cu exerciții bazate pe dansuri sportive, balet sau arte martiale. Așa combinați diversitate, placere și exerciții mai complexe. Lucrați la mai multe grupuri de mușchi. Observați efecte mai rapide și va simțiți mai motivați fiindcă sunteți într-un grup de oameni.


Executați exercițiile corect!

Dacă sunteți începător în sală este preferabil să cautați ajutorul de profesionist. Acest pas simplu și de obicei neglijat este esențial pentru construirea masei musculare netede. Sfaturile de la profesionist va asigură un antrenament corect, fără posibilitate de leziuni și rezultate mul mai rapide.

Dacă deja mergeți la sală de ceva timp sau va antrenați singuri acasă, tot va sugerăm să mergeți la o ședință cu un instructor profesional, pentru că este posibil , unu din exercițiile care faceți să nu fie corect și să va sabotați singuri.

Mâncați sănătos

Acest topic deja banal este unul dintre cele mai importante elemente pentru a obține un corp de Supergirl. Alimentația sănătoasă este necesară pentru creșterea masei musculare. Idei ce puteți mânca sunt peste tot. Le găsiți în internet, la TV, sală de sport și etc. Citiți încercați și vedeți ce va merge cel mai bine. Important este să va simțiți bine și să nu moriți de foame. 

Ca un sfat suplimentar, va propunem și câteva suplimente(le găsiți jos la Produse Recomandate de Bodytime), care să accelerează procesul de tonifiere și să vă dă mai multă energie.
Produse recomandate de BODYTIME
189
.
00
RON
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Produse mentionate
115
.
99
RON
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2024 bodytimero.com