Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
PROMO AROMA

PROMO AROMA

IMPORTANT:

In viitor noi de la Bodytimero am deciz sa va oferim mau multe posibilitati de a cumpara anumite produse (produse selectate) cu diferite arome la preturi preferate.

In camplu de Informatii/ Caracteristici special al fiecare produs veti gasi o aroma sau mai multe cu preturi mai ieftine decat pretul initial afisat pe prima pagina. De exemplu:Pretul al produsului SYNTRAX Matrix 2.0 / 916g. este 126 Ron, dar in aceasi timp veti gasi mai jos la info Promo Aroma la pret de 86 Ron.

Apasati AICICe aveti de facut?

1.
Uitati va bine cand cumparati produsul preferat daca exista Promo Aroma la oferta (jos in campul de INFO pe primul rand)! 

2.
In caz in care exista Promo Aroma selectati aroma respectiva:3. Veti vedea ca pretul NU vor fi schimbat cand selectati pe aroma respectiva. Nu va faceti griji -> operatori nostri vor procesa comanda la pretul promotional (de.
Mai multe informatii
ex. 86 Ron aroma de portocale).

4. Ultimul lucru de facut: Notati in ultimul pas inainte de a finaliza in campul comentariu doar cele doua cuvinte: PROMO AROMA. De exemplu:


Termeni si Conditii:

Aceasta posibilitate de Promo Aroma este valabila pentru Produse simple si Produse in Promo Stack-uri.


Promo Aroma Nu inseamna ca aroma respectiva este cu data de expirare scurta sau deja expirata, singurul motiv provine de la Furnizorul respectiv care in fiecare luna ne ofea pret avantajos la Aroma X.
 
Echipa Boditymero

.
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2024 bodytimero.com