Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
Totul despre L-carnitina

Totul despre L-carnitina


Totul despre L-carnitina

 

Aminoacidul Carnitina (denumit uneori ca L-carnitina) este sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor din lisina si metionina, doi aminoacizi esentiali. Deși este de obicei produs în organism în cantități adecvate pentru o sănătate bună, acest aminoacid poate fi, de asemenea, completat cu beneficiile oferite de suplimente. În general suplimentele oferite sub formă de comprimate sau pastile pot fi luate si sub forma de carnitina pulbere.

 

Haya Labs L-carnitine 60 caps

 

 

Pentru acei oameni care doresc sa ia suplimente de carnitină, acestia se pot întreba dacă este mai bine să-l ia sub formă de pulbere sau sub formă de capsule. De fapt, este de asemenea posibil să se ia carnitina ca un supliment lichid. Se pare că in cea mai mare parte, această decizie tine de alegerea personală, dar există câteva motive de ce un tip de supliment cu carnitina ar putea fi o imbunatatire fata de altul.

 

Este demonstrat: carnitina in forma de pulbere sau lichida poate fi accesata mai ușor de către celulele organismului, comparativ cu carnitina in forma de pastile. Acest lucru se datorează faptului că aceasta ajunge în fluxul de sânge mai repede. Pulberea poate fi, de asemenea, mai ușor luata, deoarece poate fi amestecata cu alte suplimente sub formă de pulbere și se adaugă la băuturi sau shake-uri.

 

Biotech l-carnitine+chrome

Ca la orice alt supliment nutritiv, doriți să vă asigurați că L-carnitina pe care o luați este libera de impurități sau de ingrediente potențial dăunătoare. O modalitate de a face acest lucru este de a folosi produse care folosesc marca L-carnitina Carnipure. Carnipure este fabricat de Lonza, o companie elvețiană care asigură ca fiecare portie contine nimic mai mult decat L-carnitina tartrat pura.

Un alt avantaj este acela ca Carnipure carnitina este în formă de L-carnitină L-tartrat. Această formă de L-carnitina este absorbita și utilizata de organism mai bine decât alte tipuri.

 

AMIX CARNILINE PROFITNESS 2000 Carnipure

 

nu numai că vă oferă un produs pur, sigur, dar va ofera si cele mai bune rezultate si alte beneficii deasemenea. Alte beneficii de a alege un supliment care utilizează Carnipure sunt:

 

Conține 100% pur tartrat de L-carnitina. Acest tip este cel mai bine absorbit și utilizat de organism.

Liber de orice alergeni.

Calitate farmaceutica.

Condiții de siguranță pentru vegetarieni, deoarece nu conține produse de origine animală.

 

Carnitina vs L-Carnitina vs Acetyl L- Carnitina:

Carnitina si L-carnitina sunt în esență același lucru."L" în fața oricărui aminoacid reprezintă pur și simplu faptul că acesta este unul dintre aminoacizii care poate fi separat în două tipuri. Acestea sunt, de obicei, "L" și "D". Forma "D" este folosita doar de oamenii de știință și nu este utilizata cu ușurință de către organism.

Totuși forma "L" este utilizata de către organism. Ori de câte ori este folosit cuvântul carnitina se referă intotdeauna la L-carnitina.

Diferența dintre L-carnitina si Acetil L-carnitina este un pic mai complicata. Când se folosește o formă suplimentara de L-carnitină, organismul constată că aceasta nu poate fi absorbita la fel de ușor ca Acetil L-carnitina, care este într-o formă care intră mai repede în fluxul de sânge.

Acetil L-carnitina este considerata a ajunge la creier mai repede și va afecta, prin urmare, nivelul de energie mentala la un grad mai mare. Aceasta poate oferi, de asemenea, claritate mentală și chiar un sentiment de euforie.

 

PRIMAFORCE ACETYL L-CARNITINE ALCAR


 

Când este vorba de diferența structurală dintre cele două substanțe, Acetil L-carnitina este o moleculă care vine de la L-carnitină, care conține o grupare de acid acetic. Aceasta este o diferență mică structurala, dar schimbă destul de radical modul în care funcționează. L-carnitina este forma părinte de Acetil L-carnitina.

 

AMIX ALC +taurine&vit b6

 

L-Carnitina si CLA (acid linoleic conjugat)

Acid linoleic conjugat (CLA) este un acid gras care este, de asemenea, găsit în produsele de origine animală, în special carne și produse lactate. Acesta a fost descoperit pentru prima data, când cercetătorii au utilizat un extract de carne de vită pe șoareci care au fost expuși la o substanță care cauzează cancer. Soarecii au continuat sa dezvolte cu 20% mai putine tumori decat cei care nu utilizasera substanța. Din acest motiv, CLA este considerat a fi eficient ca un supliment anti-cancer.

 

Haya Labs CLA


 

O serie de studii au indicat faptul ca o doza de 3 grame pe zi de CLA poate duce la o pierdere de 90 g de grăsime în fiecare săptămână, în timp ce doze mai mari nu par să ofere nici un beneficiu suplimentar. In plus s-ar putea adăuga o altă creștere de 1% din greutatea corporală în fiecare săptămână. Aceasta este privita ca un bun instrument în lupta împotriva excesului de greutate atunci când este utilizata ca parte integrata a unui program de exercitii fizice si a unei diete.

 

Aceste două suplimente vor lucra bine împreună. L-carnitina va oferi utilizatorului mai multă energie pentru a efectua exercitii suplimentare, precum și o mai mare concentrare și claritate mentala. Între timp, CLA va ajuta să se topeasca grăsimea în timpul exercițiului și va îmbunătăți modul în care corpul construiește musculatura.

 

Mex CLA+green tea

 

Dacă doriți să utilizați în condiții de siguranță carnitina, sau dacă credeți că ați putea avea un deficit de carnitina, consultați un medic despre simptomele dumneavoastră sau preocupările pe care le aveti legat de acest subiect.

 

 

De la echipa Bodytimero.com

 

.
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2022 bodytimero.com