Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
Scapă de grăsimea corporală cu aceste 3 extracte de plante

Scapă de grăsimea corporală cu aceste 3 extracte de plante

Trăim într-o lume plină de stres, alimente procesate, ducem lipsă de macronutrienți vitali, minerale și vitamine, mai devreme sau mai târziu, acest lucru ne afectează compoziția corpului nostru. În timp ce unii dintre noi găsim timp pentru arderea acestor calorii, alții nu reușesc să o facă. În acest articol vom examina trei ingrediente puternic active, care vor influența pozitiv metabolismul lipidic și îți va stimula performanța nu numai în sala, dar și pe tot parcursul zilei. Fiecare dintre ele are în spate un număr mare de studii și cercetări și sunt populare peste tot în lume. Le veți putea găsi cu ușurință în formulele celor mai bine vândute compoziții de ardere a grăsimilor, deși în cantități limitate. Iată câteva dintre ele, care pot fi utilizate împreună sau separat.

1.Synephrina

 

Synephrine este un compus beta-agonist cu proprietăți similare efedrinei. Acesta poate fi găsit în concentrații mari în portocalele amare (Citrus aurantium), care este sursa primară a produselor ce conțin Synephrina. Synephrina intensifică metabolismul general, accelerează lipoliza și rata metabolismului bazal. Aceasta, de asemenea, afectează receptorii A1 și A2, fiind unul dintre cele mai bune analogii pe bază de plante al alcaloizilor puternici și periculoși ca și efedrina. Are ușoare proprietăți termogenice. Există studii care arată că acest compus poate crește rata metabolică cu aproximativ 80 kcal arse în timpul unui antrenament de 75 de minute.

 

Utilizare secundară: Synephrina are excelente proprietăți care ajuta la diminuarea poftei de mâncare.

 

Mod de administrare: fiind un supliment care controlează apetitul şi arderea grăsimilor, vă recomandăm 20 mg dimineața şi 40 mg cu 15-30 de minute înainte de orice activitate fizică.

2.Yohimbina

 

Yohimbina poate fi găsită în mod natural ca un alcaloid în arborele yohimbe (Pausinystalia yohimbe), precum și în toate plantele din familia Rauwolfia. Acest alcaloid puternic acționează asupra sistemului receptorilor adrenergici al celulelor adipoase responsabile pentru reglementarea termogenezii. La fel ca și sinephryna, influienţează pozitiv rata metabolică prin diferite căi metabolice, în principal, inhibând sau activând enzimele actuale în organism. Topește grăsimea din zona taliei care este cea mai "încăpățânată" - un lucru specific pentru acest ingredient.

Yohimbina este unul dintre puținele ingrediente care nu afectează negativ somnul.

 

Utilizare secundară: Diferența dintre stimulantele pe baza de cafeină și yohimbină constă în faptul că cea din urmă nu provoacă contracţie vasculară, aşa cum se întâmplă cu cele mai multe dintre produsele de pe piaţă, ci dilataţie vasculară.

Prin urmare, nu restricționează, ci mărește fluxul de sânge către extremități. De aceea îl veți găsi în multe produse care au efect afrodisiac sau erectil. Îmbunătăţeşte performanţă sexuală şi funcţiile erectile şi există o mulţime de cercetări ştiinţifice care susţin acest lucru. Au fost observate efecte sinergice dacă yohimbina este combinată cu L-arginină.

 

Bine de ştiut: Pentru un efect mai puternic, yohimbina sau extractul de scoarță de Yohimbă trebuie luate pe nemâncate sau între mese.

 

Mod de administrare: 2.5 mg dimineața și 7.5 mg înainte de antrenament, este mai mult decât suficient mai ales dacă aveți de gând să-l utilizați cu altceva. Dacă utilizați extract de scoarță de Yohimbă standardizat, vă sugerăm să luați 1 gram înainte de orice activitate fizică.

3.Extract Camellia sinensis

 

Ați auzit vreodată despre Camellia sinensis? Nu vorbim despre un nume medieval de prințesă, nici despre un tablou celebru. Camellia sinensis este o plantă perenă, cultivată de secole pentru varietatea sa de proprietăți. Astăzi este cunoscuta ca ceai verde. De ce ar fi această plantă specială, unică și ar merita un astfel de nume grațios? Pentru că are un pachet complet. Este un antioxidant puternic, diuretic, un accelerator al metabolismului, o sursă naturală de cofeină care influențează tonusul și multe altele. Proprietățile termogenice ale extractului de frunze sunt moderate, dar binevenite dacă aveți de gând să luptați cu grăsimile. Ceaiul verde vă ajută să eliminați apa în exces și să scăpați de grăsime, va crea starea necesara pentru antrenament și se va asimila perfect cu ingredientele active menționate mai sus.

 

Utilizare secundară: Credem că cel mai important beneficiu al ceaiului verde, și poate din aceasta cauză este considerat un produs complex, este faptul că ceaiul verde protejează sistemul neurologic, protejează sistemul cardiovascular, luptă împotrivă obezității, este anti-cancerigen, anti-diabetic, anti-artherogenic, protejează ficatul și este benefic pentru sănătatea vaselor sangvine. Aceste beneficii se regăsesc atât în ceaiul verde în sine, cât și sub formă de supliment cu extract de catechina.


Mod de administrare: 500 mg dimineața și alte 1000 mg cu 30 minute înainte de orice activitate fizică. 

.
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2020 bodytimero.com