Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
Slabiti mai repede si mai eficient cu Vitamina C

Slabiti mai repede si mai eficient cu Vitamina C

Cu toții suntem atât de îngrijorați de epidemia de obezitate încât căutăm soluții în știință și tehnologie avansată. Făcând acest lucru, totuși, uităm că putem slăbi de asemenea prin introducerea unor schimbări subtile în dieta noastră.

Nutriționista Carol Johnston susține acest lucru într-un articol despre diferite metode de a slăbi. O metodă este de a mări pur și simplu consumul dumneavoastră de vitamina C.Majoritatea dintre noi avem impresia că folosim destulă vitamină C, dar uităm că mari cantități din această vitamină sunt pierdute în timpul procesării mâncării, spune Johnston. Ca rezultat, până la un sfert din toți americanii au prea puțină vitamină C în corp. Doctorii au semnalat cazuri de scorbut în literatura recentă.

O carență de vitamina C reduce sinteza de L-carnitină în corp, un aminoacid de care mitocondria are nevoie pentru a arde acizii grași.Johnston a convins un grup de subiecți pentru test să urmeze o dietă săracă în vitamina C timp de patru săptămâni, iar la sfârșitul perioadei a testat vigoarea lor și capacitatea de ardere a grăsimilor pe pista de alergare. După aceea acelorași subiecți li s-a dat un supliment conținând 500 mg vitamina C în fiecare zi timp de patru săptămâni. După această săptămână de umplere, performanța subiecților pe pista de alergare a fost înregistrată. Ambele sesiuni pe pista de alergare au durat o oră.

Figura de mai jos arată ce s-a întâmplat în timpul acelei ore când subiecții au avut un deficit de vitamina C (epuizați) și când acest deficit a fost reumplut (plini).Johnston a măsurat de asemenea cantitatea de grăsime pe care subiecții au ars-o în timpul alergării pe bandă.Johnston se referă de asemenea la un alt studiu pe care l-a găsit, în care cercetătorii supun două grupuri de subiecți la o dietă de slăbire. Unui grup i s-a dat un placebo iar celălalt a luat două grame de vitamina C  în fiecare zi. După șase săptămâni, subiecții din grupul placebo au pierdut mai puțin de un kilogram. Cei din grupul cu vitamina C au pierdut 2.5 kilograme.Johnston crede că cercetarea ei explică de ce acest lucru s-a întâmplat în acest fel.
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2019 bodytimero.com