Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
Noul 1 +1 in

Noul 1 +1 in

Noul 1+1 este deja in stock la super oferta fara concurenta de gust si pret!

Cumpara de SCITEC 100% Whey Protein Professional si automat primesti GRATIS  EVERBUILD Ultra Premium Whey Build la pret de 79 Ron!

Cumpara PROMO STACK I LOVE PROTEIN 1+1 FREEDescrierea produsele:


SCITEC Whey Protein Professional 100% este un concentrat de zer si proteine excelent. Whey protein este considerata cea mai buna proteina, cu are cea mai ridicata valoare biologica .

Whey Protein Professional 100% are un profil de aminoacizi imbunatatit si o concentratie mai ridicata cu 25% de BCAA (leucine, isoleucine, valine) decat orice alta sursa de proteine. Profilul aminoacizilor al 100% Whey Protein Professional este excelent, contine un procent de 47.5% din asa numitul amino acid anabolic (BCAA’s, arginina, glutamina si tirozina). 100% Whey Protein Professional contine aproximativ 10% microfractiuni intacte de proteine imunoglobuline care ajuta sistemul imunitar al corpului.

100% Whey Protein Professional contine de asemenea quadrapeptide, care s-a demonstrat ca are efect analgezic , astfel incat durerea musculara dupa un antrenament intensa poate fi diminuata. 100% Whey Protein Professional are un procent scazut de lactoza, si este imbunatatit cu L-glutamine, cel mai abundant aminoacid din muschii..


Ultra Premium Whey Build este unul dintre cele mai noi produse de la producătorul american EVERBUILD Nutrition. El este o combinația câteva surse de proteină cu biodisponibilitate superioară, care permite asimilarea completă a organismului.

Beneficii:
  • Încurajează creșterea masei musculare
  • Recuperează calitativ
  • Îmbunătățește forță 4g de glutamină pe doză 5.5g de BCAA pe doză
  • Îndulcit cu Stevia
  • Complex de enzime
  • Peste 10 milioane de bacterii „bune” pe doză
Profita de oferta in Promo Pachet la pret de 79 Ron! 

Echipa BT .
Produse recomandate de BODYTIME
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2020 bodytimero.com