Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
Creste Musculatura cu Betaina

Creste Musculatura cu Betaina

Suplimentează cu betaină pentru a susține o recuperare mai rapidă și a îmbunătăți rezistența musculară.

 
În calitate de culturist probabil că știi deja care sunt o parte din beneficiile betainei, un derivat al aminoacidului glicină, care a fost foarte promovat în cercurile de culturism pentru capacitatea sa de a proteja ficatul și încheieturile. Acesta se găsește în mod natural în grâu, sfeclă, spanac și fructe de mare. Cu toate acestea, chiar dacă dieta ta include asemenea alimente, s-ar putea să nu ai un aport suficient din acest aminoacid pentru a-i maximiza beneficiile.

   Pe lângă principala sa promisiune de a menține sănătatea ficatului tău, betaina ajută de asemenea la creșterea retenției de apă (adică hidratare) la nivelul celulelor, reduce inflamația, ajută la o funcție intestinală adecvată, protejează ADN-ul și atenuează nivelul homocistinei. (Homocistina este un aminoacid care este direct legat de întărirea arterelor ca rezultat al unui consum prea ridicat de carne roșie.) 

 
În lumina multor beneficii fiziologice ale betainei, faptul că laboratoarele din domeniul cercetărilor sportive au analizat într-un final efectele ergogenice ale acestui compus nu este un lucru surprinzător. În cadrul unui studiu dublu-orb controlat cu placebo, cercetătorii de la College of New Jersey (Ewing, NJ) au studiat impactul ingestiei de betaină pe termen scurt (două săptămâni) asupra rezistenței musculare, performanței în materie de putere, și rata extenuării. Cei 24 de bărbați activi adolescenți care s-au oferit voluntari pentru acest studiu au fost încadrați fie într-un grup căruia i-a fost administrat supliment cu betaină sau într-un grup placebo.
 
 S-a dovedit că suplimentarea cu betaină îmbunătățește rezistența musculară în timpul genuflexiunilor.

     
                           
 
Testarea, care s-a desfășurat pe o perioadă de două zile, a început înainte de suplimentare, din nou în ziua a șaptea, și apoi în ziua 14. În prima zi subiecții au efectuat un test de putere la presă la bancă, un test de putere la săritură verticală și apoi au fost rugați să efectueze cât mai multe repetări posibil la presa la bancă și genuflexiuni cu 75% din maximul la o repetare. Cercetătorii au calculat puterea de vârf și cea medie pentru fiecare repetare realizată. Șapte zile mai târziu subiecții au făcut două teste Wingate de putere anaerobă, separate de o recuperare activă de cinci minute.

Puteti gasi in Bodytimero cea mai pura varianta de Betaina (Haya Labs). Cumpara AICI

                                                   

Informațiile adunate au dezvăluit faptul că două săptămâni de suplimentare cu betaină au îmbunătățit semnificativ rezistența musculară în timpul genuflexiunilor și a contribuit la creșterea numărului total de repetări efectuate la 90% din puterea maximă. (Rezistența musculară este capacitatea unui mușchi sau a unei grupe de mușchi de a efectua contracții repetate cu o anumită greutate pentru o perioadă lungă de timp.)
 
 În mod remarcabil aceste rezultate au arătat că nu există niciun efect al betainei în cazul niciunuia dintre testele de putere. Suplimentarea cu betaină pare a susține o recuperare mai rapidă și încurajează așadar o mai mare rezistență musculară.


Echipa Bodytimero.
577
221
.
00
RON
130
.
00
RON
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2022 bodytimero.com