Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
7 suplimente de care aveți nevoie pe timp de toamnă și iarnă

7 suplimente de care aveți nevoie pe timp de toamnă și iarnă

Toamna și iarna poate să aibă un impact serios asupra sănătatii dvs, indiferent dacă este din cauza temperaturii scăzute, a stresului înainte de Crăciun sau din cauza mâncarii grase de sezon.

Din acest motiv acum este timpul cel mai potrivit să începeți să luați aceste 7 super-suplimente, care ajută să vă mentineți sănătatea în sezonul rece.

 

Balsam de lămâie pentru eliminarea stresului acumulat

 

Copiii țipă, vreme posomorâtă, aveți o listă cu activități mai lungă decât romanul „Război și Pace” de Lev Tolstoy. Vă sună cunoscut? Stresul acumulat la sfârșit de an este lucrul cu care se luptă toată lumea și care poate fi ușor înlăturat cu câteva suplimente și o dietă sănătoasă.

 

Balsamul de lămâie este un produs deja cunoscut datorită calităților sale magice în lupta cu stresul. Cercetătorii de la Universitatea Northumbria au dovedit că acest produs protejează organizmul de stres și înlătură starea spirituală negativă, supărarea și nervozitatea.

Vitamina D pentru creșterea nivelului de energie

 

Vitamina D este produsă natural de corpul uman când este expus la lumina solara și este una dintre vitaminele care se găsește mai greu în produsele alimentare. Corpul dvs. are nevoie de vitamina D pentru a regla nivelul de energie și a menține sănătatea inimii și a oaselor.

 

În timpul sezonului rece ducem lipsa de vitamina D. Din fericire, putem folosi suplimentele alimentare. Vitamina D de la Haya Labs sau Natrol vă oferă doza zilnică necesară pentru a păstra nivelul de energie necesar pentru ritmul dvs. Puteți scapa de depresie și slăbiciuni cu o singură pastilă pe zi.

 

 

Omega 3 pentru mâini și picioare reci

 

Când vine iarna vă treziți des cu extremitățile mai reci decât restul corpului. Aceasta se întâmplă din cauza faptului că mâinile și picioarele sunt poziționalte la o distanță mai mare de inimă, din acest motiv sangele ajunge mai greu în aceste zone. Dacă aveți circulație proastă acest efect este și mai evident.

 

Conform cercetărilor de la Universitatea din Maryland, acidul gras omega-3 oferă instant o stimulare a circulației sangvine și ajută la încălzirea extremităților.

L-Glutamina – reduce apetitul excesiv

 

Sezonul rece este perioada unei alimentații nesănătoase pentru mulți dintre noi, dorința de snacksuri pline de zahăr, mese bogate în grăsimi și consumul de alcool se poate tranforma în exces. Nu este deloc surprinzător că Institutul Național de Sănătate Umană a descoperit că majoritatea adulților au o greutatea mai mare în luna Februarie decât în Septembrie.

 

L-glutamină poate lupta împotriva exceselor alimentare . Cercetătorii de la Universitatea din Missouri au dovedit că aminoacidul reduce pofta de dulciuri și alcool.

L-glutamină are proprietatea de a ridica nivelul unor anumiți neurotransmițători, care sunt responsabili de comportament și starea de spirit.

 

Beta Glucan pentru imunitate ridicată

 

Imunitatea dvs. se luptă cu o mulțime de viruși și bacterii atât la birou și cât și acasă. Ca să nu mai suferiți de strănuturi și stări de voma pe perioadă de toamnă și iarnă, faceți o favoare sistemului dvs. imunitar și luați zilnic o tabletă de Beta Glucan.

 

Cercetările publicate în „Food and Nutrition Sciences” dovedesc că persoanle care au luat o doză zilnică (900mg) de Beta Glucani le-au scazut cu 25% simptomele de răceală. Cercetătorii au dovedit că suplimentul ajută la producția de leucocite, care sunt forța principală a imunității dvs.

 

Glucozamină pentru durerile articulare în sezonul rece

 

Aminoacidul glucozamină care poate fi luat ca supliment, îmbunătățește sănătatea cartilajelor în articulațiile dvs și reduce durerile de spate.

 

Suplimentul glucozamină devine foarte important când îmbătrânim, pentru că organismul încetează treptat să mai producă aminoacizi. Vârsta înaintată și lipsa acestui aminoacid este una din cauza durerilor articulare. Acum puteți să faceți o favoare organismului dvs. și să luați glucozamină ca supliment pentru a evita durerea resimțită în perioadă rece.

Riboflavina și vitamina C pentru piele și buze sănătoase

 

Anul aceasta este momentul potrivit să renuntați la pielea și buzele uscate. Departamentul de Dermatologie din St. Jacques University a descoperit că suplimentele cu vitamina C și riboflavină reduc uscăciunea pielii și buzelor, îmbunătățesc elasticitatea lor și le fac mai rezistente. Aceste efecte pozitive le puteți menține în toate cele patru sezoane!

.
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Produse mentionate
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2022 bodytimero.com