Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
Winter Gains 1+1

Winter Gains 1+1

Cumpara PROMO STACK Winter Gains 1+1 FREE  la pret de 166 RON .Profita de super REDUCERE  doar la BODYTIMERO! Creste masa musculara in perioada de iarna cu PROMO STACK Winter Gains 1+1 FREE!

AMINOMAX 8000 de la Gaspari Nutrition este un amestec proiectat științific, cu 91% lactalbumină din proteina din zer, conținând proteine cu o greutate moleculară scăzută, dipeptide și trieptide și aminoacizi individuali infuzați cu un plus de L-leucină și L-taurină, dovedite a fi extrem de benefice tuturor tipurilor de atleți și culturiști.

Această formulă unică, inovativă oferă consumatorului informat un produs foarte folositor și biodisponibil care oferă o gamă largă de elemente volumetrice necesare menținerii și dezvoltării masei și țesutului mușchilor scheletici. Spre deosebire de produsele concurenților noștri care folosesc concentrate sau chiar izolate a proteinei din zer cu o greutate moleculară ridicată, proteina hidrolizată folosită în AMINOMAX 8000 este bogată în dipeptide și tripeptide pentru a asigura absorbția super rapidă și livrarea super rapidă către mușchii dumneavostră.


În plus față de dipeptidele și tripeptidele care acționează rapid, Gaspari Nutrition a adăugat mai multă L-leucină și L-taurină la AMINOMAX 8000 pentru a optimiza beneficiul pe care atleții serioși îl pot vedea după folosirea acestui supliment, L-leucina este un aminoacid esențial, însemnând că trupul nu este capabil să-l producă singur; trebuie obținut din surse externe precum mâncarea sau suplimente nutritive ca și AMINOMAX 8000.

Everbuild Mass Build este diferit! De ce? Ce îl face diferit de restul produselor proteice populare de pe piață?
 
Produsul demonstrează diferența dintre alimentele pentru dezvoltarea masei musculare specifice sportivilor și gainerele îndulcite, cele din urmă fiind de evitat. Ați observat că majoritatea gainerelor au un profil nutriţional de milkshake de la fast food? Între 5 şi 15% proteină din lapte degresat și zer nefiltrat, zahăr ieftin cu duiumul alături de agenţi de îngroşare care nu îi ajută în niciul fel pe sportivi.


Astfel de produse au un efect rapid, dar nu cel la care v-ați așteptat.
Mai multe informatii
Nu faceți greșeala de a cumpăra un supliment bogat în calorii, alegeți calitatea cea mai bună - Everbuild Mass Build- proteină de calitate, zero zahăr, zero grăsimi și zero aditivi.
 
Beneficii:
 
  • Crește masa musculară și dă forță
  • Îmbunătățește procesul de recuperare
  • Stimulează creșterea masei musculare
  • Conţinut de carbohidrați complecși
  • Conţine 4 feluri de proteine
  • Conţine BCAA adăugat
  • Conţine aminoacizi esențiali în stare liberă
  • Îmbogățit cu glutamină și glicină
  • Conține 3 feluri de creatină ramificată
  • Conţinut de vitamine adăugate
 


Echipa Bodytimero.
Produse recomandate de BODYTIME
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2018 bodytimero.com