Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
5 ANI BODYTIME

5 ANI BODYTIME

Sarbatorim ziua BODYTIMERO! Am indeplinit 5 ani frumosi alaturi de voi. Am pregatit mii de reduceri si surprize!
 

Va oferim cel mai bun cadou   PROMO STACK BIRTHDAY 5 ANI / 1+1 FREE la preti de 155 RON.
  
MEX Flex Wheeler’s Isolate este cel mai pur si cel mai bun supliment proteic de calitate de pe piata, care va asigura sinteza rapidă a fibrelor musculare și o mai bună recuperare după un antrenament.
 
MEX Flex Wheeler’s Isolate  este o formulă al cărei ingredient principal este cea mai de calitate proteina izolata  din zer. Ea are mai putine grasimi si carbohidrati din alte proteine și este rapid absorbita in  organism . Acest lucru îl face ideal pentru antrenamente. Produsul conține un procent ridicat de aminoacizi cu lanț ramificat ( BCAA ) , necesari pentru cresterea masei musculare si recuperare bună .
 
Atentie! La fiecare comanda de minim 100 RON veti beneficia de cadou preferat. De dat asta NU trimitem taloane razuibile. Tot ce trebuie sa faceti – inregistrati NUMARUL  de comanda, pentru a primi premiul castigat impreuna cu urmatoarea comanda. Cu cat valoarea comenzii este mai mare, cu atat mai mari sunt si premiile oferite. 1 NUMAR DE COMANDA poate sa aduca mai mult de 1 premiu/cadou. Va asteapta mii de cadouri, vouchere de reducere, reduceri si promopuncte! 
 
 Dupa inregistrarea NUMARUL DE COMANDA in contul Dvs., premiile se vor incarca automat in cosul de cumparaturi  si le veti primi impreuna cu urmatoarea comanda efectuata pe site*, inregistrata inainte de sfarsitul promotiei! Promotia incepe pe data de 21.09.2016!
 *valoarea minima a comenzii, pentru a putea primi premiul deja castigat este 100 RON.
 
 **NUMARUL DE COMANDA si cadourile/premiile castigate sunt valabile 14 zile de la data inregistrarii lor pe site. Dupa acest termen NUMARUL DE COMANDA devine expirat.
 
Echipa BT


 
.
Produse recomandate de BODYTIME
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2019 bodytimero.com