Bodytime Magazin
Bodytime Media
»
»
AMIX- BRANDUL SAPTAMANII

AMIX- BRANDUL SAPTAMANII

 AMIX Nutrition a fost infiintata in anul 2003 in Manchester, Marea Britnie și astăzi este una dintre cele mai importante branduri de suplimente nutritive și sportive, în Europa și în întreaga lume. Compania investește în materii prime de înaltă calitate, high-tech, și design inovator de produs, acoperind toate standardele de calitate. AMIX face eforturi pentru a satisface nevoile și dorințele chiar și celor mai pretențioși utilizatori și sportivii profesioniști,oferind un echilibru optim intre calitate, pret si un gust excelent.
 
Cu o creștere rapidă de distributie și vânzări de produse de înaltă performanță, firma a devenit unul dintre producătorii cei mai respectati îndomeniul nutriției sportive și suplimentelor din Europa de vest, captand gustul multora din rândurile profesioniștilor adevărați pana la alte sporturi, culturism și antrenori de Fitness. De-a lungul anilor, LARGE LIFE LIMITED a înregistrat marca AMIX ™ Nutrition maturizandu-se înreferință pe piața de profil.

 Cu fundamente solide și cu o creștere rapidă a cererii, a crescut de asemenea, in Europa Centrală și pe piețele din Est-ul indepartat, aceste fapte, de asemenea, contribuind la decizia companiei de a construi noua sa „stat-of-the-art” R&D, de cercetare și dezvoltare, producție și facilități logistice în centrul Uniunii Europene.Căutarea continuă a companiei pentru a fi cea mai buna prin utilizarea ingredientelor de cea mai buna calitate, cele mai noi tehnologiiavansate și inovatoare științifice „know-how” au dovedit sa se maturizeze in cel mai puternic avantaj competitiv al firmei în domeniul nutritieisportive la nivel mondial. Nutriția AMIX ™ a învățat să respecte și să depășească dorințele consumatorilor săi, dorinte orientate spre exigentași performanță, de multe ori pentru a deveni trend setter în multe dintre piețele sale.
 
Cu un design futurist și expresiv AMIX™ Nutrition a iesit in evidenta cu portofoliul sau de produse. Acesta reflectă în mod clar cercetarile de ultima ora din spatele produselor consolidand caracteristicile de performanță si gustul incredibil ce îndeplinesc cerințele din diverse colțuri ale Europei și, în curând, de asemenea, gusturile consumatorilor din Asia, Arabia și America. Acesta este locul unde produsele variaza de laformule de bază, simple, până la formule "hardcore", amestecuri de specialitate, continuand sa castige tot mai multa popularitate.

 AMIX ™ Nutrition reprezintă cu adevărat ce e mai bun astfel incat sportivi de agrement, entuziaști de wellness, maniacii de fitness si culturistiprofesionisti de top il pot utiliza pentru a-si atinge obiectivele. Aceasta este performanta premium, imbinata cu gust delicat, toate disponibile la prețuri extrem de competitive, care au convins consumatorii aleaga AMIX ™ Nutrition.


Echipa,
BT

.
Produse recomandate de BODYTIME
139
.
45
RON
229
.
51
RON
122
.
01
RON
249
.
18
RON
Daca v-a placut acest articol, Va rugam sa votati
Comentarii
SCRIE UN COMENTARIU
Nume/Username *
E-Mail *
Introduceti codul (*)
Comentariu *
Reclama
Sondaj de opinie
De cate ori pe saptamana va antrenati?
Mai putin de 2 ori
Intre 2 si 4 ori
Intre 4 si 6 ori
Intre 6 si 8 ori
Peste 8 ori


Ultimele comentarii
Interesant
Reclama
Copyright © 2007 - 2024 bodytimero.com